Какво забелязват жените у мъжете на първа среща

За всеки човек първата среща е вълнуваща. Стремим се да покажем най-доброто си Аз. Но ние сме това, което сме. И не можем да избягаме от себе си. Можем просто да осветим своите силни черти. И все пак за всеки мъж ще е полезно на кои свои качества да акцентира на първа среща. Ето какво забелязват жените:

Чувството за хумор

Няма жена, която да не обича мъжът до нея да я разсмива. Жените много високо ценят чувството за хумор. В началото на една връзка за тях то е едно от най-важните неща. С времето, разбира се, остава на заден план, но…Доброто чувство за хумор със сигурност е първата стъпка към завладяването на една жена.

Увереността

Уверените мъже наистина привличат жените. Ако сте достатъчно самоуверени, в комбинация с добро чувство за хумор, наполовина вече сте я спечелили. Липсата на самочувствие – обратно – отблъсква жените. Защото жените имат нужда от упора. А мъжете, които не притежават достатъчно самочувствие и самоувереност не са в състояние да бъдат тази упора. Но помнете – самоувереността е различна от самонадеяността и арогантността.

Общуването

За жените това е от голямо значение. Общуването във всяка негова форма – вербално и невербално. Не е нужно да говорите непрекъснато и да се надпреварвате с нея. Никак дори. Жените не искат мъже, които говорят повече от тях. Те не си падат по такъв тип, дори и да сте останали с друго впечатление. Искат просто човек, който да ги изслушва. Имайте го предвид. И проявете интерес към нея още на първата среща. И към заниманията й. Доброто отношение – това е ключът. Освен това те обичат да привличат мъжкото внимание, така че покажете й че сте привлечен от нея.

Външният вид

Всяка жена си пада по определен тип мъже. Както и всеки мъж – по тип жени. Но чертите на лицето не са от толкова голямо значение. Никой не може да избере красотата си. Но може все пак да избере начина, по който да изглежда. Както и това дали да положи усилия за своята добра визия, или не. Ако искате да имате една сполучлива първа среща – отделете достатъчно внимание на външния си вид. Погрижете се да изглеждате добре. Ако го направите – и тя ще се постарае да ви се хареса.

Разбира се, бихте могли да изтъкнете всички тези качества, като ги притежавате. Ако ли не – не забравяйте, че е най-важно да бъдете себе си. В противен случай фалшът много бързо ще се бъде разкрит, а от това никой не печели.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *